Search
Close this search box.

O NAS

Naša zgodba

Izkušnje z informacijskimi rešitvami v gostinstvu in turizmu pridobivamo že od leta 1987, ko smo pričeli sodelovanje s podjetjem ADS Anker, ki je bilo takrat največje podjetje za blagajne na območju cele Evrope.

Njihove blagajne so prve preprečevale strežnemu osebju okoriščanja na račun podjetja. Zaradi tega je bila, na takratnem jugoslovanskem območju, njihova uporaba množična.

Ker pa so se na trgu vedno bolj uveljavljale programske rešitve, smo določene komplekse (Grand hotel Toplice, gostinstvo Petrol, hoteli Kranjska gora in še mnogo drugih, med njimi tudi veliko samostojnih gostinskih obratov) nadgradili s še boljšimi informacijskimi (softwearskimi) rešitvami, ki do sedaj še vedno zagotavljajo utečen sistem, kot tudi, da naše stranke dobijo iz aplikacij čim več različnih, točnih informacij, na podlagi katerih lahko sprejmejo boljše poslovne odločitve.

V zadnjih tridesetih letih se je tako naša zgodba z ROS informacijskimi sistemi razširila med več kot 4.000 uporabnikov, tako po Sloveniji kot tudi drugod.

 

V zadnjih letih se trudimo naše storitve še dodatno nadgraditi in omogočiti našim strankam celovite informacijske rešitve. Tako smo dodali tudi svoj Datacenter, da omogočimo strankam nižje investicijske stroške v strojno opremo, prav tako smo se povezali z Hrvaškim podjetjem PHOBS, ki je eden od vodilnih ponudnikov in razvijalcev povezljivostne platforme za nastanitvene ponudnike.
 

Zaradi vseh teh izkušenj se zavedamo pomembnosti dobrega izbora informacijskega sistema za poslovanje. S to odločitvijo si lahko prihranite veliko ugibanj, napačnih odločitev, nepotrebnih skrbi, ko niste prepričani ali vam program omogoča hitro in zanesljivo delovanje, kot tudi, da ne omogoča strežnemu osebju prevar. Vsi si želimo za svoj posel le najboljše.

 

Več kot 4.000 inštalacij.

Poslanstvo

Naša zaveza je, da najbolj razširjeni bazi uporabnikov v Sloveniji in tujini, omogočimo zadovoljstvo in brezskrbnost, zato se zadnjih 30 let osredotočamo na uporabniku prijazne, kvalitetne in učinkovite softwarske rešitve v turizmu in gostinstvu.

Vizija

Gostinstvo in turizem sta panogi, ki se konstantno razvijata, napredujeta in rasteta, zato se tudi mi ne ustavljamo. Spremljamo mednarodne trende in vpeljujemo nove rešitve v obstoječe sisteme. Istočasno pa smo tudi v iskanju in povezovanju s ponudniki kvalitetnih gostinskih in turističnih rešitev tako pri nas kot tudi v tujini, s katerimi želimo z medsebojnim sodelovanje našim strankam in Slovenskemu trgu omogočiti, še boljše poslovanje, napredne rešitve in nižje stroške obratovanja.

6 razlogov zakaj se vam splača sodelovati z nami

Nismo še imeli nezadovoljne stranke

Zavedamo se pomembnosti dobrega sistema, za vaše uspešno poslovanje

Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, razumemo vaše cilje in želje

Naš pristop je oseben in smo tukaj za vas

Zagotavljamo vam hiter, učinkovit in korekten odziv

Strmimo k novitetam in k razvoju turizma

Kaj pravijo naše stranke?

Namesto, da sami govorimo o sebi, je bolje, če preberemo, kaj naše stranke menijo o našem delu.

Delo g. Padovnika je v pomoč, gospod je zanesljiv in odziven. Brez pripomb.
Simon Rudman
Vodja hotela, Hotel Center, Novo mesto
Delo in odnos Aoter Informatika, Milan Padovnik s.p. je izredno profesionalno, odzivno, učinkovito in zanesljivo.
Samo Kompare
Direktor, Youth Hostel Barovc, Kranjska gora
Delo in odnos Aoter Informatike je zanesljivo in korektno.
Bojana Curk
Direktorica, Kamp Tura, Gradišče pri Vipavi
"Delo in odnost Aoter Informatike je strokovno, učinkovito, pravočasno in zanesljivo."
Tjaša Telič Goršič
Direktor, Elephant Group d.o.o., Ljubljana

Vaš digitalni svet bo v naši oskrbi deloval nemoteno in brezhibno.

Stopite v stik z našim predstavnikom.